Camping Silkeborg – dette skal du opleve!

Camping Silkeborg

Den perfekte ferie behøver ikke at foregå udenlands, selvom du gerne vil skabe gode minder, få naturoplevelser og koble af fra hverdagen. Faktisk, så kan du finde hele pakken i Jylland. Camping Silkeborg er noget, som mange mennesker har fået øjnene op for. Området uden for Silkeborg er ligefrem kendt som Danmarks outdoor hovedstad. Det er et kaldenavn, som området bestemt lever op til.

Idylliske badesøer, kanotur og naturoplevelser

Her findes mange flotte og klare badesøer, hvor der ikke er særlig dybt, og hvor eksotiske badebroer giver adgang til det flotte vand. Samtidig er der masser af liv i søerne, hvor man kan fange sin egen aftensmad. Det er også i dette område, man finder den gamle jernbanestrækning, som tidligere var kendt som Danmarks flotteste jernbanestrækning. Her kan man gå eller cykle langs stierne og nyde den smukke natur.

Tag en tur i kano eller kajak langs Gudenåen og udfordr de motoriske evner, balancen og skab en masse glæde og godt samvær. Det er muligt at leje både kanoer, kajakker og paddle boards på stedet til rimelige priser.

Camping i Silkeborg for børnefamilien

Ved at vælge at campere i området omkring Silkeborg og Ry, vil I have en kort afstand til en masse oplevelser for hele familien. Disse tæller alt fra tivoli, shopping muligheder til historiske oplevelser og dyreparker. I kan finde en campingplads, der har det hele her: https://www.bryrupcamping.dk/. Følgende oplevelser for hele familien i køreafstand fra camping Silkeborg bør fremhæves:

 • Tivoli Friheden
 • Randers Regnskov
 • Legoland
 • Djurs Sommerland
 • Rovfugleshow
 • Labyrinthia
 • Bryrup Vrads Veteranbane
 • Himmelbjerget
 • Hjejlen
 • AQUA Silkeborg
 • Midtjyllands Kunstcenter
 • Hærvejen

Her vil der være rig mulighed for at få en oplevelsesrig ferie, hvor både børn og voksne kan få luftet sine interesser. Alt dette kan i overvejende grad være inden for en times kørsel, hvis I vælger en campingplads Silkeborg til jeres ferie.

Campingvogn, telt eller luksus hytte?

I behøver ikke at eje jeres egen campingvogn for at vælge at holde ferien på en campingplads Silkeborg. Det er også muligt at leje alt fra små, hyggelige 2-personer telte til store luksushytter, hvor der er plads til seks personer. Man kan derfor sagtens vælge camping Silkeborg selvom man ikke er typen, der går 100 % ind på outdoor liv, men gerne vil have det lidt luksus, når der skal laves mad, bades og soves. Via ovennævnte link kan I også læse mere om en campingplads, der har et opvarmet udendørs vandland. Dette er den perfekte aktivitet for børnene, mens forældrene læner sig tilbage og nyder en iskold drink i det gode, danske sommervejr.

Ved at væge Camping Silkeborg som ferie, kan I kombinere det bedste, som Danmark har at byde på. Idyl, fred og ro, hvor der kan slappes af og lades op. Spændende oplevelser for hele familien, hvor spænding er i højsædet. Sidst, men ikke mindst, en masse fantastiske naturoplevelser, der bare gør, at man lever i nuet og suger de smukke udsigter til sig.