Derfor er en frokostordning vigtigt for virksomheden

frokostordning København

På mange arbejdspladser er frokostpausen omdrejningspunktet for utrolig meget socialt samvær. Den er et kærkomment afbræk fra en travl arbejdsdag og den giver alle mulighed for at læne sig tilbage og slappe af, imens der bliver fyldt godt op på energidepoterne. 

Derfor kan det godt betale sig at facilitere et godt frokostmiljø. Dette kan man gøre på flere forskellige måder. Man skal blandt andet sørge for, at der fysisk er både mulighed for og plads til, at medarbejdere kan samles over frokosten. Derudover kan en frokostordning være en utrolig god idé. Er du eller din virksomhed interesseret i at anskaffe jer en frokostordning, så læs med her. 

Frokostordning i København 

Der findes mange forskellige former for frokostordninger i København og omegn, så der er ikke mangel på valgmuligheder. Derfor kan det også være noget at en jungle at finde frem til den rette frokostordning i København for lige netop jer. 

Generelt kan I vælge mellem to forskellige slags frokostordninger: 

  1. I kan vælge at få færdiglavet mad leveret til arbejdspladsen. I får mulighed for på forhånd at bestille hvad I gerne vil have (enten individuelt eller et udvalg af forskellige ting), som så bliver leveret omkring frokosttid. 
  1. I kan vælge at få et firma til at komme ud på jeres arbejdsplads og tilberede maden for jer på stedet. 

Har virksomheden ikke et industrikøkken, er mulighed 2 udelukket. Derfor vælger mange mulighed 1 som en frokostordning i København, så som www.ryde-gastronomi.dk fra Ryde Gastronomi. 

Skab et sund og nærende samlingspunkt 

En frokostordning i København skal gerne kunne fungere som et samlingspunkt for hele virksomheden. Derfor gælder det også om at finde den rette af slagsen. En god frokostordning er fleksibel, fyldt med lækre retter, sund og nærende, imødekommende over for folks individuelle behov (vegetarer, veganere, allergikere) og imødekommende overfor gæster i virksomheden. 

Lyder en sådan ordning som noget for jer? Så burde I overveje, om det ikke skal være Ryde Gastronomi, der skal stå for jeres frokostordning i København. Med et fokus på bæredygtighed, lækker mad, skiftende menu og et bredt sortiment, kan de stille stort set hele virksomheden tilfreds. 

Det smarte ved en frokostordning fra et firma som Ryde Gastronomi er, at de laver maden i deres egne køkkener, så de ikke går på kompromis med kvaliteten. Dernæst leverer de maden til København og omegn, alt efter virksomhedens placering. 

Giv det tid 

Har I ikke haft et frokostordning i virksomheden før og har I ikke haft en kultur for, at bruge frokosten som fælles samlingspunkt, så frygt ej. Det kræver nok lidt tid at vænne sig til det nye tiltag, men i løbet af kort tid vil frokostordningen blive en del af virksomhedens nye kultur. 

Når frokostordningen skal implementeres, er det vigtigt, at der bliver lyttet til medarbejdernes ønsker. Det vil garanteret være nogle, der ikke har lyst til eller mulighed for at betale for at have en frokostordning. Det skal naturligvis respekteres, men sørg for at inkludere dem i frokostspisning på lige fod.