Det er sejt at tage sin søvn seriøst, det gør ScandinavianRest

bedste dyne

ScandinavianRest tilbyder søvnprodukter og tilbehør af højeste kvalitet, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din søvn. Detilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder forskellige former for dyner herunder kugle- og tyngededyner hvilke er deres mest populære produkter. De sælger også tyngdetæpper som du kan bruge hvis du skal have en morfar på sofaen eller i hængekøjen. Så du kan trygt finde de produkter, der passer perfekt til dine behov. Hos www.scandinavianrest.dk tilbyder også en tilfredshedsgaranti på 30 nætter, så du kan være sikker på, at deres produkter passer til dig.

En god rutine

Lav en rutine for sengetid, og hold dig så nøje som muligt til den. Det vil hjælpe din krop med at forberede sig på at sove. Et eksempel på dette vil være at børste tænder, bruge tandtråd og eventuelt rense din hud på bestemt tidspunkt. Du kan også kombinere dette med et bad. Derefter går du ind i sengen, uden telefon og læser 30 minutter inden du lukker øjnene for sidste gang inden en ny dag starter. Når man træner kroppen i, at gøre noget bestemt så bliver den bedre til det. Det samme gælder også når man skal sove, hvis man træner i at sove på et bestemt tidspunkt vil det blive nemmere og nemmere.

Pas på skærmtiden

Undgå at se fjernsyn eller arbejde på computeren i timerne op til sengetid. Det blå lys fra disse skærme kan forstyrre din krops naturlige søvnrytme. Prøv i stedet at lav lidt praktisk som opvask, sengetøj eller vasketøj. Der er altid noget der kan laves, og det behøver ikke være foran de elektroniske skærme da de modarbejder din søvn.

Pas på med stimulanterne

Undgå koffein og alkohol i timerne før sengetid. Koffein kan holde dig vågen, og alkohol kan forstyrre din søvn senere på natten. Mange siger, at de sover bedre når de har drukket alkohol. Dette er delvist rigtigt, men kvaliteten af søvnen er meget ringere. Det kan sagtens være de falder hurtigere i søvn, men der oftest får man ikke den dybe søvn og sover kontinuærligt. Dette kan på sigt være rigtig farligt. Kroppen har brug for søvn til at reparere sig selv og fjerne alle de giftstoffer der har ophobet sig i løbet af dagen!

Stille og roligt er vejen frem

Sørg for, at dit soveværelse er mørkt, stille og køligt – alt sammen forhold, der fremmer en god søvn. Alt dette kan gøre relativt nemt, i løbet af dagen kan du åbne dine vinduer således der er køligt på dit værelse til når du skal sove. Derefter kan du få installeret mørklægningsgardiner, som næsten er et must have i sommertiden. Sollyset er nemlig med tilat vække os og holde os vågne. Du kan også bruge en sovemaske hvis du ikke har mulighed for mørklægningsgardiner.

Slap af og træk vejret

Stræk dig ud eller lav afslapningsøvelser før sengetid for at hjælpe dig med at slappe af og falde roligt i søvn. Det vigtigste er at du er klar til at sove, og du ikke laver alt muligt energikrævende eller noget hvor du får pulsen op.