Nye stole til hjemmet? Få inspiration til moderne indretning her

panton one stol

Når du skal flytte i ny bolig, eller når du skal opgradere den gamle, er der mange ting, du skal tænke over, når det kommer til indretning. Indretningen i dit hjem er vigtig i forhold til både hjemmets funktionalitet og hjemmets udtryk, og en god indretning er derfor afgørende for at gøre en bolig til et hjem, der er rart at opholde sig i og bruge hver dag. 

Derfor er det vigtigt at gennemtænke dine indretningsplaner, så du kan få lavet en god plan for, hvordan dit hjem skal se ud. Her skal du tænke over farver på væggene, du skal tænke på praktisk belysning i alle husets rum ogs hyggelig belysning i eksempelvis sofahjørnet, og så skal du selvfølgelig tænke på alle de møbler, der skal indtage og udfylde dit hjem. 

Dine møbler er de vigtigste ting i dit hjem, da de har stor betydning for hjemmet look, mens de også er afgørende for, hvordan du bruger hjemmet i det daglige. Gode møbler giver gode muligheder, og smukke møbler giver et smukt hjem. 

I den forbindelse skal der bl.a. købes stole til hjemmet. Stole er vigtige møbler, der gør hjemmet indbydende og funktionelt, og intet siger ’velkommen hjem’ mere end en tom og behagelig stol i køkkenet eller stuen. 

Til at indrette dit hjem med, kan du vælge en moderne Panton One stol, som kommer i flere forskellige størrelser og former. En Panton One stol er en moderne designklassikker, der giver varme og elegance til et rum, og den kan derfor også være det helt rette valg, når du skal vælge stole til din bolig. 

Panton One stol til bar og køkkenbord 

Et populært valg til det moderne hjem er barstole. Barstole er højere end normale spisebordsstole, hvilket gør dem til det perfekte valg i køkkenalrummet, hvor en Panton One stol i barstil kan placeres i stuedelen op mod køkkenbordet. 

Her giver den ekstra højde gode muligheder for at sidde godt ved køkkenbordet, så dine gæster kan sidde komfortabelt og konversere med dig og hinanden, mens du gør aftensmadens færdig. 

På den måde er en Panton One stol til køkkenbordet med til at bringe stuen og hyggen ind i dit køkken, hvor også din børn kan sidde og hygge med eksempelvis lektier, mens du laver mad. 

Panton One stol til hyggekrogen 

Hvis du vil have en hyggelig og komfortabel stol til en hyggekrog i stuen, der matcher din barstol i køkkenet, kan du vælge en Panton One stol i loungestil. 

En Panton One stol til hyggehjørnet giver samme gode stil, mens du på samme tid får masser af komfort, når du vil sidde med en god bog eller lignende.

Panton One stol til spisebordet 

Dit spisebord er et af de vigtigste møbler i hjemmet, og derfor er dine spisebordsstole lige så vigtige. Her kan du også vælge en Panton One stol, der er designet til spiseborde, hvor du får masser af elegance og høj komfort til hele familien og alle dine gæster om bordet.