Vis din stil på dine vægge

billeder til væggen

Har du en bestemt stil i dit hjem, kan du også lade dine vægge afspejle den. Pynt dem med billeder og kunst, der passer ind i din stil. Når alt i dit hjem passer sammen, skinner din stil mere igennem, og det ser bedre ud. 

Skal den ikke bare være hvid, kan du finde nogle billeder til væggen. Billederne kan afspejle din stil og dine interesser. De kan gøre en kedelig væg meget mere interessant at kigge på. 

Har du en tom væg i dit hjem, så pynt den med kunst. Det kan give liv og farver. Er din stil enkel, kan du finde billeder til væggen, som er enkle og dermed passer ind. 

Hold stilen 

Det ser rigtig godt ud, hvis hele dit hjem er indrettet i den samme stil. Det er helt op til dig, hvilken stil det skal være. Du skal selvfølgelig vælge en, du godt kan lide. 

Kan du lide den enkle stil, så indret dig enkelt. Find nogle enkle billeder til væggen og nogle enkle møbler. Hold dig til få ting, hvis du kan lide det enkelt. 

Er du glad for farver, så indret dig med masser af farver. Find billeder til væggen, som kan give et flot farvespil. Vælg møbler med farver, og pynt op med farverige ting og sager. 

Har du en stor interesse, som fx biler, dyr eller skak, så kan du lade dit hjem afspejle det. Indret dig med ting, der har at gøre med din interesse. Billeder til væggen kan have alle motiver, så du kan pynte op med noget relevant. 

Plakater til væggen

Vil du pynte din væg, kan du gøre det på mange måder. Du kan hænge fotos af familien op, du kan hænge malerier op og du kan male direkte på væggen. Du kan også dekorere dit hjem med plakater. 

Plakater er en smart type billeder til væggen. De kan hænges op på flere forskellige måder. De er nemme at hænge op og tage ned igen. Du kan skifte dem ud en gang imellem. Du kan desuden finde plakater med alle motiver. Der er plakater med kunstneriske motiver, plakater med citater, plakater med planter og plakater med dyr, biler og filmfigurer. Der er det hele. Du kan med garanti finde flere plakater, der både passer til din stil og din interesse. 

Køb billeder til væggen 

Er den kedelig at se på, så hold dig ikke tilbage, og køb nogle billeder til væggen. Der er ingen grund til at lade være. Udvalget er så bredt, så du godt kan finde noget, der passer ind. Det er hverken besværligt at købe eller at hænge op. Du behøver endda ikke at se dit valg som en endelig beslutning, for du kan nemt skifte billederne ud. 

Når nu du har besluttet dig for at gøre noget ved din kedelige væg, så gør det ordentligt. Vælg nogle billeder til væggen, som gør dig glad. Find noget, du synes er flot, sjovt, lærerigt eller bare lige dig. Så vil du føle glæde, hver gang du ser på væggen.