Sådan vælger du de rigtige støvsugerposer til din Nilfisk støvsuger

nilfisk støvsugerposer

Der findes et væld af forskellige typer af støvsugere med dertilhørende typer af støvsugerposer. Det er en verden, der kan være en lille smule indviklet at orientere sig i, hvis man ikke har begået sig i den før. Her er en guide til, hvordan du vælger de rigtige Nilfisk støvsugerposer til din støvsuger

Find ud af, hvilken model din støvsuger er

For at finde de rigtige Nilfisk støvsugerposer, er det nødvendigt at du kender modellen på din støvsuger. For at finde navnet på din støvsugermodel, er der forskellige fremgangsmåder.

Hvis du stadig har kassen, din støvsuger kom i, er det let at finde ud af, hvad modellen hedder. Du skal blot læse modelnavnet på kassen, og så har du al den information, du har brug for.

Mange mennesker smider dog kassen til støvsugeren ud, når de har købt en ny støvsuger. Den er stor og tager meget plads, og er langt hen ad vejen ikke nødvendig at gemme på. Hvis du står i denne situation, er der dog stadig råd at hente. På mange støvsugermodeller står modelnavnet et sted på støvsugeren. Prøv at kigge oven på støvsugeren, under støvsugeren eller under låget på støvsugeren for at finde et sted, hvor producenten har skrevet navnet på modellen.

Hvis du ikke har held med nogen af disse tilgange, kan du ringe til din forhandler, og spørge hvilke støvsugere, de sælger. Du kan derefter, i samarbejde med en medarbejder hos forhandleren, finde ud af hvilken model, din støvsuger er.

Find ud af hvilke Nilfisk støvsugerposer, der passer til din model af støvsuger

Når du har fundet ud af, hvilken model din støvsuger er, skal du finde ud af, hvilken type at Nilfisk støvsugerposer, den specifikke model bruger. Her kan du klikke inde på producentens hjemmeside, hvor der typisk findes et skema over hvilke Nilfisk støvsugerposer, der passer til hvilke modeller.

Alternativt kan du gå ind i din lokale isenkramforhandler og spørge dem, hvilken type af Nilfisk støvsugerposer, der passer til din model. Hvis isenkræmmeren er god til sit arbejde, vil han eller hun kunne pege dig i retning af de rigtige støvsugerposer.

Undersøg dine gamle støvsugerposer

Hvis ingen de ovenstående metoder har givet pote for dig, kan du også finde en af de gamle Nilfisk støvsugerposer, som du har brugt tidligere, frem. På nogle typer af poser står der et modelnavn, som du så kan spørge efter i en butik, der forhandler Nilfisk støvsugerposer.

Køb en universalpose

Endeligt er det også en mulighed at købe universalposer. Disse poser passer til langt de fleste typer af støvsugere, og kan dermed være en fin udvej, hvis du virkeligt ikke kan finde frem til, hvilken type pose, du står og mangler. Universalposerne er ofte en smule dyrere, og er lidt mere besværlige at anvende, fordi hæftemekanismen på dem er designet til at passe til så mange forskellige typer af støvsugere.