Vedligeholdelsesfrit hegn til haven?

komposithegn

Ønsker du afskærmning i haven, inddeling af forskellige områder i haven eller bare noget mere læ på et bestemt sted? Hvis du oveni ønsker en vedligeholdelsesfri mulighed er komposithegn den klart bedste løsning og det oplagte valg for dig. Der findes et stort udvalg af forskellige typer komposithegn, så der altid er en løsning og type, der passer til dig og din smag. Komposit hegn er udført i en gennemført kombination af genbrugsplast og træfibre. Komposit både ligner og føles som træ, men er modsat træhegn vedligeholdelsesfrit, hvilket er en stor fordel for de fleste. Komposit holder i helt op til 30-50 år, og dette er blandt andet grunden til at flere og flere vælger komposit til alt fra carporte til hegn og skure samt beklædning af huse.  

Fordele og ulemper ved komposithegn 

Der er nogle helt klare fordele ved at vælge netop denne type hegn. Ikke nok med at holdbarheden er meget høj og hegnet let at vedligeholde, er udseendet tilmed æstetisk tiltalende. Dog er indkøbsprisen til den lidt dyre side, men på den lange bane vil prisen alligevel gå op med et andet hegn, da vedligeholdelse ikke er nødvendig, og dette normalvist er dyre omkostninger på længere sigt. Mørke komposithegn kan desværre falme med tiden, og hegnstypen er ikke mulig at male, hvilket er en ulempe.  

Hvis du har et ønske om at anskaffe dig et nyt hegn til haven, og du gerne vil undgå vedligeholdelse, bør du uden tvivl overveje mulighederne i det praktiske og flotte komposithegn.  

Priser på komposithegn  

Der findes mange forskellige udgaver af det vedligeholdelsesfrie hegn. Der findes blandt andet modellerne Artura og Futura, som er i høj kvalitet og med et smukt udseende. Prisen på 5 fag Artura Hegn, som er 175 cm i højden, er 20.540 kr. 5 fag svarer til 9,5 lbm. For 10 fag vil prisen være 27.520 kr.   

Opsætning af komposithegn 

Det er både fysisk hårdt og relativt besværligt at montere hegn – ligegyldigt om det gælder komposithegn, plankeværk, raftehegn eller noget helt andet. Desuden kræver det professionelt værktøj samt stor præcision. Ved professionel opsætning af komposithegn slipper du for at stå med besværet selv. Du får en holdbar løsning der fungerer og som opfylder dine ønsker til et hegn. Opsætningen omfatter materialer, boring af huller, montering og samling, hvilket ville være et stort arbejde at skulle stå med selv. Til konkurrencedygtige priser kan du få dygtige fagfolk med mange års erfaring til at opsætte dit hegn. Du kan beregne prisen på opsætning af et komposithegn ved at angive den ønskede hegnstype, hvor mange endestolper der skal bruges til projektet, samt om området er gjort klar til, at der kan opsættes hegn. Hvis ikke bedes du angive hvor mange meter hæk/hegn der skal optages og bortskaffes før hegnopsætningen kan udføres. Når dette er gjort kan prisen beregnes, og du kan booke online. På denne måde kan du realisere dine havedrømme og slippe for slæbet selv til en god pris.