Glidende træning

Pilates Lyngby

Træning er blevet en del af manges hverdag og det smitter. Men ikke for alle går denne træning glat. Det er vigtigt at starte blidt op og ikke følge trop med andres træningsvaner. Dette kan give overlast eller måske denne træning ikke er motiverende for dig og dine behov. Træning skal være tilpasset dig og din krop og det kan derfor være en fordel at anvende redskaber, der støtter op og samtidig forhindre overlast. Reformertræning i Lyngby udbyder bænke til træning, hvor kroppens egen styrke anvendes og ved hjælp af bænken kan udøve øvelser der passer dig. Reformertræning i Lyngby er pilatesbaseret træningsform, hvor der arbejdes med flere mindre muskler til at opbygge smidighed og styrke.

Hvordan kan jeg træne?

Pilates Lyngby og reformertræning i Lyngby har bænke og udbyder holdtræning, hvor du kan forbedre din kropsholdning og energi. Ved at træne i hold giver det følelsen af sammenhold men samtidig træner du på din egen bænk med egen kropsvægt og passende modstand til at få træningen til at glide lettere uden at overbelaste. Er du et naturmenneske eller fortrækker at træne alene kan en løbetur i skoven med musik i ørene være måden du finder ny energi og samtidig forbedre ens kondition. Naturen gemmer også på mange forhindringer, som man kan tage med ind i løbetræningen ved at stoppe op og udøve øvelser der bidrager til effektiv træning af flere muskler. Undgå overbelastning ved at starte blidt op og undgå skader. Hvordan du skal træne kommer an på hvem du er af natur og hvilket mål du har sat.

Hvor tit skal du træne?

Der bør afsættes tid til træning et par gange om ugen, især hvis du er i et stillesiddende job eller arbejder fra hjemmekontoret. Her kan det igen være en fordel at tilmelde sig hold, hvor træningen er fast skemalagt for at gøre træningen som en del af ugens planlægning. Det kan for eksempel være reformertræning i Lyngby. Derved har du altid en aftale med dig selv og et hold om hvornår der er afsat tid til træning. Har du en travl hverdag kan en enkelt gang om ugen stadig være med til at få ny energi og resultater. Det kan være hårdt for kroppen at kun møde træningen en gang om ugen og derfor er det vigtigt denne træning er tilpasset efter planlagt træning. Nogle træner flere gange om ugen hvor træningen er blevet en livsstil uden mål og i stedet metoden til mere energi og selvtillid. Her kan det være svært at give kroppen en hviledag som den kun ville have gavn af. Prøv derfor at afsætte denne hviledag hvis du er typen der træner hver dag.

Hvorfor skal jeg træne?

Træning kan være med til at styrke kroppens smidighed og mindre muskler bliver aktiveret til at give støtte omkring kroppens opbygning. Dette kan være med til at kroppen er modstandsdygtig over for skader eller fysisk overlast. Træning giver samtidig ny energi og kan være med til at styrke din kropsholdning. Vælger du at holdtræne, kan det give fællesskaber, hvor i sammen har et fælles mål og derved motivationen til at fortsætte.